(0 tartalom)
 
Termék kereső  
Összes ékszer (2853)  
Ezüst ékszerek (2238)  
 Női ezüst nyaklánc (189)  
   szemes / hagyományos / (149)  
   lap , préselt, merev (40)  
 Férfi ezüst nyaklánc (112)  
 Ezüst bokalánc, haslánc (19)  
 Női ezüst karkötő (154)  
   szemes / hagyományos / (84)  
   lap, préselt (48)  
   merev karperec (22)  
 Férfi ezüst karkötő (123)  
 Ezüst karikagyűrű (9)  
 Ezüst lábujjgyűrű, fülgyűrű (18)  
 Ezüst gyerek gyűrű (41-48) (21)  
 Női ezüst gyűrű (208)  
   49 - 52 méretek (60)  
   53 - 56 méretek (76)  
   57 - től méretek (72)  
 Férfi ezüst gyűrű (84)  
   59 - es méretig (15)  
   60 - 64 méretek (33)  
   65 - től méretek (36)  
 Ezüst szettek (222)  
   ezüst szettek (60)  
   Swarovski köves (155)  
 Ezüst medál (556)  
   sima (188)  
   köves (69)  
   betű medál (100)  
   Swarovski köves (149)  
   horoszkóp medál (50)  
 Ezüst karika fülbevaló (52)  
   vésett, sima (29)  
   antikolt , balis (23)  
 Ezüst bedugós, stekkeres fülbevaló (217)  
   kő nélküli (126)  
   köves (91)  
 Ezüst fülbevaló /akasztós, franciakapcsos stb./ (232)  
   kő nélküli (56)  
   köves (47)  
   Swarovski köves (129)  
 Egyéb ezüst ékszerek (22)  
Testékszerek, piercingek (578)  
 Köldök piercing (65)  
   fehér köves (18)  
   rózsaszín köves (17)  
   egyéb (30)  
 Ajak piercing, szépségpont (106)  
 Szemöldök piercing (74)  
 Orr piercing (77)  
   egyenes szárú (29)  
   hajlított szárú (48)  
 Nyelv piercing (47)  
 Patkó piercing (76)  
 Karika piercing (7)  
 Fültágítók (37)  
 Piercing golyók, szárak (52)  
 Titán piercing (37)  
Csomagoló anyagok, tisztítók (12)  
Egyéb ékszerek (21)  

Általános szerződési feltételek

Jelen ÁSZF tartalmazza az ezustos.hu webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint:

I. A Webáruház címe: www.ezustos.hu

II. A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: AG NETPONT Kft.
Székhely címe: 2800 Tatabánya Fő tér 6/A
(Főtér üzletház, ékszerbolt)
Ha személyesen nézné meg vagy venné át a kiválasztott ékszert, kérjük adjon le egy rendelést, majd várja meg az átvétel időpontját tartalmazó levelünket!
Cégjegyzékszám: 11-09-020849
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 24092760-2-11
Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet nyilvántartási száma: PR6983
E-mail cím: info@ezustos.hu
Telefon: 06/30/788-7275 /mobil/ H-P: 9-17

 Cégük a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

Tárhely szolgáltatónk a MediaCenter Hungary Kft /6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3/.

III. Az általános szerződési feltételek elfogadása:

A vásárlás során a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit a megrendelés elküldése előtt, a jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

 

IV. A megrendelés lépései:

 1. A termék kiválasztása:
  Először alaposan ellenőrizze, hogy tényleg megfelelnek a kiválasztott ékszer tulajdonságai! A részletekre kattintva jut el a termék adatlapjára, itt meg tudja nézni, hogy milyen méretben - színben rendelhető az ékszer.
 2. A kosár használata:
  a vásárlás megkezdéséhez, megfelelő méret, szín kiválasztása után /ha van rá lehetőség, a lefelé mutató háromszögre kattintva/ a kép jobb alsó részén található "Kosárba" feliratra kell kattintani. Most a kosár ikon mellett kiírja, hogy "1 tartalom" /menüsoron balra/. Több ékszert is tehet a kosarába, melynek részletes tartalmát a"Kosár" menüben vagy a Kosár ikonra kattintva lehet megnézni. Az áru összesítése oldalon : Ha mégsem szeretne valamit, akkor a Törl. alatti: -re kattintson. Ha ezzel valamiért nem sikerülne, egyszerűen zárja be az ablakot és nyissa meg újra. Amennyiben így sem tudja törölni, küldje el a megrendelést, de később NE erősítse meg! Ezután adjon le egy új megrendelést, amit erősítsen meg!
  Kérjük válassza ki a szállítási módod!
  • átvételkor, készpénzben fizet
  • előre utalással fizet /Pannon Takarék Bank/
  • személyes átvétel Tatabányán
  Ha minden megvan, amit szeretne tovább mehet a - gombbal. A megrendelő adatai oldalon kérjük a nevet, postázási címet, értesítési telefonszámot és az e-mail címét valamint minden olyan információt, ami megkönnyítheti a kiszállítást. A gombbal jut a Megrendelés összesítése oldalra, ahol át tudja nézni rendelésének adatait, a vissza nyíl segítségével tud javítani, a nyíllal pedig a megrendelési oldalra jut
 3. A megrendelés elküldése: amikor úgy látja, hogy a megrendelése végleges és a küldeményt biztosan ki tudja fizetni, kattitson a  - re, ezzel küldi el nekünk a megrendelést, ami fizetési kötelezettséggel jár. A következő üzenetből láthatja, hogy milyen e-mail címre küldtük a visszaigazolást.
 4. A megrendelés visszaigazolása:
  Megrendelés után néhány percen belül a rendszer automatikus visszaigazolást küld. Kérjük ellenőrizze még egyszer, hogy minden adat megfelel-e a valóságnak és ha eltérést talál NE erősítse meg a rendelést! Amennyiben minden megfelel a visszaigazoló e-mailben található kék linkre kattintva kell megerősíteni a rendelést 24 órán belül! Várja meg a ?Megrendelését megerősítette!? feliratot, ha ez nem jelenik meg, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

 

V. Az adásvételi szerződés létrejötte:

 1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalán, és azt megerősíti, a csomag feladásával adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.
 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon, magyar nyelven kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. A szerződést nem iktatjuk.
Megrendelés lemondása, módosítás:
kizárólag a megrendelés faladásig van lehetőség a megrendelés lemondására illetve tartalmának módosítására. Kérjük, ilyen esetben telefonon keressen minket, a 0630-7887275-ös számon!

 

VI. A termék lényeges tulajdonságai:

A termék lényeges tulajdonságait megtekinthetik a termékek bemutató oldalain, a részletek ikonra kattintás után. Amennyiben van lehetőség a méret vagy a kő színének kiválasztására, úgy azt a lefelé mutató fekete háromszögre kattintva tehetik meg. A képre kattintva fel lehet nagyítani a képet.

 

VII. Árak:

A webáruházban bruttó árak vannak megadva, tehát a 27% általános forgalmi adót tartalmazzák és forintban értendőek. Az akciós árak a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényesek. A tatabányai ékszerbolt és a webshop választéka és árai is eltérhetnek egymástól! Ha személyesen nézné meg vagy venné át a kiválasztott ékszert, kérjük adjon le egy rendelést személyes átvétel megjelölésével, majd várja meg az átvétel időpontját tartalmazó levelünket! Minimális rendelési érték: 2.000 Ft

 

VIII. Kiszállítás, személyes átvétel:

 1. Szállítási határidő: általában 1-3 munkanap
  Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja. A feladáskor küldött e-mail segítségével lehet nyomon követni a küldeményt. Ha valamilyen okból nem tudná átvenni csomagját, a kiszállítást még egyszer megkísérlik. Kérjük, kövesse nyomon csomagját!
 2. A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét és tartalmát ellenőrizni. Esetleges hiányosság esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
 3. A vásárló köteles megrendelését átvenni, annak ellenértékét kifizetni.
 4. Kérjük, kövesse nyomon csomagját!
 5. Amennyiben az átvétel bizonyíthatóan a megrendelő hibájából hiúsul meg, szolgáltató követelheti az okozott kár megtérítését.
  Át nem vett rendelést újra kiküldeni csak a visszakézbesítési és az újbóli feladási díj kifizetése után tudunk.
 6. Személyes átvétel: ha személyesen venné át a kiválasztott ékszert, kérjük adjon le egy rendelést a személyes átvétel szállítási mód választásával, majd várja meg az átvétel időpontját tartalmazó levelünket!
 7. Szállítási költség : 1.250 Ft - utánvétes küldeményként /a csomag átvételekor kell fizetni - készpénz vagy bankkártya/

                                    950 Ft - előre utalásnál /előre utalással kell fizetni, Pannon Takarék Bank/ 

  Kizárólag Magyarországon belül vállalunk kiszállítást. 

 

IX. Lehetséges fizetési módok:

Az áru összesítése oldalon lehetősége lesz választani az alábbiak közül:
 1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
 2. Banki átutalás (előre utalás) Pannon Takarék Bank

 

X. Csere:

cserére a csomag átvételétől számított tizennégy naptári napot biztosítunk. Csere menete: Küldje vissza címünkre a cserélni kívánt ékszert /az általunk küldött védő csomagolásban, sérülésmentesen/ AG NETPONT Kft, 2800 Tatabánya, Fő tér 6/A - Főtér üzletház, ÉKSZERBOLT / Ajánlott küldeményként, értéknyilvánítással adja fel és a feladóvényt őrizze meg. Ne adja fel utánvéttel vagy portóval, illetve postán maradó küldeményként sem, mert nem vesszük át. Közben adja le rendelését a kiválasztott ékszerre a webshop-ban és írja az egyéb információ rovatba, hogy: "CSERE". Amint rendben átvettük az ékszert már küldjük is a kért terméket, amiről e-mailben értesítjük. A visszaküldött ékszer árából fogjuk levonni a választott ékszer árát, így csak a különbséget és persze az újbóli szállítási költséget fizeti. Ha olcsóbb ékszert választ, az értékkülönbözetet haladéktalanul visszaküldjük. A webshopban vásárolt ékszerek személyes cseréje előtt lépjen kapcsolatba velünk! Személyes átvétel esetén az üzlet mindenkori csere feltételei érvényesek, kérjük tájékozódjon a vásárlás előtt!

 

XI. Elállási jog:

Ha bármilyen okból nem felel meg az ékszer, a csomag kézhezvételétől számított 14 /tizennégy/ naptári napon belül juttassa vissza úgy, ahogy kapta /az általunk küldött védő csomagolásban, sérülésmentesen/ cím: AG NETPONT Kft, 2800 Tatabánya, Fő tér 6/A - Főtér üzletház, ÉKSZERBOLT /! Kérjük a levélben jelezze elállási szándékát, amihez segítséget nyújthat a lentebb megtalálható elállási nyilatkozatminta is. Ajánlott küldeményként, értéknyilvánítással adja fel és a feladóvényt őrizze meg! Ne adja fel utánvéttel vagy portóval, illetve postán maradó küldeményként sem, mert nem vesszük át. Ha személyeses hozná vissza a csomagot, kérjük előtte mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk! A visszajuttatás költsége a vásárlót terheli. Az ékszer árát tizennégy naptári napon belül juttatjuk vissza. Ha van bakszámlája, kérjük adja meg a számát, mert ez megkönnyíti és felgyorsítja a pénz visszaküldését. Bankszámlaszám megadásával egy - két napon belül megkapja az ékszerek értékét. A személyes átvétel nem minősül internetes vásárlásnak, ilyen estekben nincs lehetőség az elállási jog gyakorlására.
Fontos:
Elállás esetén még a visszaküldés előtt mindenképpen tájékoztasson döntéséről e-mailben az info@ezustos.hu címen akár az alábbi nyilatkozatminta haszálatával:

Elállási nyilatkozatminta:
Tisztelt AG NETPONT Kft., ezúton jelzem, hogy szeretnék élni elállási jogommal. Visszaküldöm az alábbi ékszereket, kérem ezek értékét utalják: .....-......-..... számú bankszámlámra / küldjék címemre! Dátum, név, aláírás

         

XII. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató és a panaszkezelés módja:

 1. Kellékszavatosság
  Ön hibás teljesítése esetén az AG NETPONT Kft.-vel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Ön - választása szerint - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti Ön az AG NETPONT Kft. -vel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a AG NETPONT Kft nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
 2. Termékszavatosság
  Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
  • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.
  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti. Az ékszer átvételétől számított fél év garanciát vállalunk: gyári hibára és karkötők, láncok kapcsaira. A Ptk. 305. §. (2) szerint: A kötelezett felel (szavatol) azért, hogy a szolgáltatott dologban a teljesítéskor megvannak a törvényben és a szerződésben meghatározott tulajdonságok (kellékszavatosság). Szavatossági igényeit a mindenkor hatályos GKM rendelet szerint intézzük ezek érvényesítésére két év áll rendelkezésre.

Szavatossági igény bejelentésének módja:
Bármilyen problémája, észrevétele van először mindenképp e-mailben értesítsen az info@ezustos.hu címen! Ezek után valószínűleg el kell juttassa címünkre az ékszert védő csomagolásban. Ajánlott küldeményként adja fel és a feladóvényt őrizze meg. Ne adja fel utánvéttel vagy portóval, illetve postán maradó küldeményként sem, mert nem vesszük át. Ha személyeses hozná vissza az ékszert, kérjük előtte mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk! Garanciális hibánál az újbóli postázást természetesen mi álljuk és visszatérítjük az Ön postaköltségét is.

 

A bejelentés módja lehet:
 1. 1. Személyes bejelentés
  A vásárló bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónál. Ekkor az Szolgáltató munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti:
  • a vásárló nevét, címét,
  • a termék megnevezését, vételárát,
  • a vásárlás időpontját,
  • a hiba bejelentésének időpontját, - a hiba leírását,
  • a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt,
  • a kifogás rendezésének módját.
  Ha a kifogás rendezésének módja a vásárló igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti. A jegyzőkönyv másolatát a vásárló átadja.
 2. 2. Írásban történő bejelentés
  A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak 2800 Tatabánya Fő tér 6/A (Főtér üzletház, ékszerbolt) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (info@ezustos.hu ). Ekkor a levélnek tartalmaznia kell: - a vásárló nevét, címét,
  • a termék megnevezését, vételárát,
  • a vásárlás időpontját,
  • a hiba bejelentésének időpontját,
  • a hiba leírását,
  • a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.

Tájékozatjuk a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testület-hez való fordulás lehetőségéről:

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület: Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500 Fax száma: (76) 501-538 Név: Mátyus Mariann E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu

Baranya Megyei Békéltető Testület: Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109. Telefonszáma: (72) 507-154 Fax száma: (72) 507-152 Név: Dr. Bodnár József E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu

Békés Megyei Békéltető Testület: Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5. Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775 Fax száma: (66) 324-976 Név: Dr. Bagdi László E-mail cím: bmkik@bmkik.hu; 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület: Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1. Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870 Fax száma: (46) 501-099 Név: Dr. Tulipán Péter E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu; 

Budapesti Békéltető Testület: Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. Telefonszáma: (1) 488-2131 Fax száma: (1) 488-2186 Név: Dr. Baranovszky György E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

Csongrád Megyei Békéltető Testület: Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12. Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék Fax száma: (62) 426-149 Név: Dékány László, Jerney Zoltán E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

Fejér Megyei Békéltető Testület: Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. Telefonszáma: (22) 510-310 Fax száma: (22) 510-312 Név: Kirst László E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület: Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a. Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217 Fax száma: (96) 520-218 Név: Horváth László E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület: Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10. Telefonszáma: (52) 500-749 Fax száma: (52) 500-720 Név: Dr. Hajnal Zsolt E-mail cím: info@hbkik.hu; 

Heves Megyei Békéltető Testület: Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15. Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440. Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék Fax száma: (36) 323-615 Név: Pintérné Dobó Tünde E-mail cím: tunde@hkik.hu;

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület: Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8. Telefonszáma: (56) 510-610 Fax száma: (56) 370-005 Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület: Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Telefonszáma: (34) 513-010 Fax száma: (34) 316-259 Név: Dr. Rozsnyói György E-mail cím: kemkik@kemkik.hu; 

Nógrád Megyei Békéltető Testület: Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a Telefonszám: (32) 520-860 Fax száma: (32) 520-862 Név: Dr. Pongó Erik E-mail cím: nkik@nkik.hu; 

Pest Megyei Békéltető Testület: Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240. Telefonszáma: (1)-269-0703 Fax száma: (1)-269-0703 Név: dr. Csanádi Károly E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu Honlap cím: www.panaszrendezes.hu 

Somogy Megyei Békéltető Testület: Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6. Telefonszáma: (82) 501-000 Fax száma: (82) 501-046 Név: Dr. Novák Ferenc E-mail cím: skik@skik.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület: Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180 Fax száma: (42) 311-750 Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

Tolna Megyei Békéltető Testület: Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. Telefonszáma: (74) 411-661 Fax száma: (74) 411-456 Név: Mátyás Tibor E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

Vas Megyei Békéltető Testület: Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2. Telefonszáma: (94) 312-356 Fax száma: (94) 316-936 Név: Dr. Kövesdi Zoltán E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu 

Veszprém Megyei Békéltető Testület: Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Telefonszáma: 88/429-008, vagy 88/814-111 (VKIK) Fax száma: 88/412-150 (VKIK fax száma) Név: dr. Vasvári Csaba elnök ( munkanapokon hívható 08:00-13:00 óráig: 06/30/608-0270-es mobilon) Fogadóóra: kedden 08:00 – 13:00, ekkor közvetlenül hívható telefonszám: 88/814-121 E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu web: www.bekeltetesveszprem.hu

Zala Megyei Békéltető Testület: Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24. Telefonszáma: (92) 550-513 Fax száma: (92) 550-525 Név: dr. Koczka Csaba E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu 

További információ a békéltető testületi eljárásról:

http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/bekeltetes.html

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex nem áll rendelkezésre.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) elérhetőségei:

 
Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.
Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.
GPS koordináták: X 19,071 Y 47,496
Központi telefonszám: +36 1 459 4800
Faxszám: +36 1 210 4677
Központi e-mail cím: nfh@nfh.hu

Honlap: http://www.nfh.hu/

 

XIII. Internetes tartalom:

A webáruházban található tartalmak tájékoztató jellegűek, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt. A megkötendő szerződés magyar nyelvű. Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Mindent megteszünk a webshop adatainak folyamatos frissítéséért.

 

XIII. Adatvédelem:

Ékszer webáruházunkban a rendeléshez megadott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel.

 

XIV. Szerzői jogok:

A weboldalakon található képek és dokumentumok az oldal fenntartójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de ezek saját használatra letölthetőek.

 

XV. Pénzmosás és terrorizmus finanszírozásának megakadályozása:

"A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvényben megfogalmazottak értelmében kötelező az ügyfél azonosítás a jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen szerződéses kapcsolat létrejöttekor, illetve a 3,6 millió Ft összeghatárt elérő, vagy meghaladó készpénzes ügyletekben. 2013. július 1. napjától a 300 ezer Ft-os készpénzes ügyletnél is szükséges (szűkebb körű) adatok rögzítése" Ezért fenti értékhatárt elérő rendeléseket kizárólag utalásos formában vagy üzletünkben, személyes megjelenés alkalmával a szükséges iratokról bemutatása után teljesítjük

 

Az ÁSZF Pdf. formátumban való letöltéséhez kattintson: ide